Auktioner
Se vores aktulle tilbud her
Kärcher bd 38/12 Gulvvaskemaskine
43.956,34 DKK
Gå til varen
Smart selvkørende lift
43.754,00 DKK
Gå til varen
DankortVisaMastercard

Klar det hele online

 • Restparti varer

  Her kan du gøre et ekstra godt køb på varer, som udgår i vores sortiment.

   

  Se mere

 • Lejemaskiner

  Hos os kan du nemt leje udstyr, til lige det du står og mangler. klik for at se mere.

  Lej maskiner her

Vores butikker

Velkommen hos Virena ApS

Vi vil gerne her præsentere Dem for VIRENA, en professionel grossist til alle, som på en eller anden måde har brug for rengøringsmidler og udstyr. Det kan være rengøringsvirksomheder, rengøringspersonale, forretninger, viceværter, vinduespudsere, børnehaver, skoler etc.

Rengøring er i dag et håndværk, som kræver det rigtige værktøj. Hos os kan De købe det bedste udstyr og de daglige forbrugsvarer.

Vi kan tilbyde alt, lige fra små børster til store gadefejemaskiner, og vores 6 engros butikker er fyldt med varer, som De enten selv kan afhente eller bestille i butikkernes åbningstid, som er fra kl. 7.00-16.30 mandag til fredag.

Naturligvis kan vi , foruden at levere produkter, give dig råd og vejledning om såvel rengøringsmidler og maskiner, som løsninger på aktuelle rengøringsproblemer.

Siden her er under udarbejdelse. Når vores side er færdig, vil De kunne se og bestille hele vort varesortiment. Ydermere vil De, som kunde, kunne se varestatistikker, gen-bestille tidligere ordre og meget mere. Indtil da kan De her bestille vores store katalog.

Vi håber at kunne betjene Dem pr. telefon eller at De besøger os i en af vores 6 butikker.

De bedste hilsner

Virena ApS