Auktioner
Se vores aktulle tilbud her
Kärcher bd 38/12 Gulvvaskemaskine
46.762,07 DKK
Gå til varen
Se komplette sæt til tagrende rens og højde støvsugning
11.520,00 DKK
Gå til varen
DankortVisaMastercard

Klar det hele online

 • Restparti varer

  Her kan du gøre et ekstra godt køb på varer, som udgår i vores sortiment.

   

  Se mere

 • Lejemaskiner

  Hos os kan du nemt leje udstyr, til lige det du står og mangler. klik for at se mere.

  Lej maskiner her

Vores butikker

Velkommen hos Virena ApS

Vi vil gerne her præsentere Dem for VIRENA ApS, en professionel grossist til alle, som har brug for rengøringsmidler og udstyr. Det kan være rengøringsvirksomheder, rengøringspersonale, forretninger, viceværter, vinduespudsere, børnehaver, skoler etc.

Rengøring er i dag et håndværk, som kræver det rigtige værktøj. Hos os kan De købe det bedste udstyr og de daglige forbrugsvarer.

Vi kan tilbyde alt, lige fra microfiberklude til store gadefejemaskiner, vores 7 engros butikker er fyldt med varer, som De enten selv kan afhente i butikkernes åbningstider, som er fra kl. 7.00-16.30 mandag til fredag, eller bestille på vores webshop og få leveret lige til døren.

Naturligvis kan vi, foruden at levere produkter, give dig råd og vejledning om såvel rengøringsmidler og maskiner, som løsninger på aktuelle rengøringsproblemer. Vores dygtige konsulenter kører rundt på hele Sjælland, klar til at vejlede og indgå samarbejdsaftaler, med dine behov i fokus.

Vores hjemmeside byder på en masse fordele, hvor du bl.a. kan se dine faktura, holde grøn regnskab, hente datablade direkte på varen, og mange andre spændende funktioner.


De bedste hilsner

Virena ApS