1.995,00 DKK

( á stk.)


Description

Med den nye Taski Aero 15 plus får du endelig en støvsuger med sand nytænkning. Taski Aero 15 kommer med Whisper teknologi der giver dig den mest stille støvsugning muligt. Ideel til synlig rengøring på kontore, til hoteller eller butikken fyldt med kunder. Men lad dig ikke snyde af det lave støjniveau sugestyrken er der stadig, og skulle det blive nødvændigt, kan man skifte gear og få mere sugestyrke, når det kræves. 

Så har Taski også kigget længe på at lave et system til ledningsoprul, og de har fundet en metode der både er smart, holdbar og nem at bruge. Så nu er det ikke længere kun forbeholdt hjemmestøvsugeren at kunne gemme ledningen smart og hurtigt. 

Aero 15 kommer også med en lang række andre funktioner, såsom fodkontakt udviklet til at holde, et velbalanceret bærehåndtag, opbevaringsplads til det medfølgende tilbehør, holder til rør og mundstykke og sidst, men ikke mindst, en indikator der viser hvornår den 15 liter store pose er fuld.

Kom ned i din lokale Virena og se den selv, eller bestil den her og få den leveret direkte til pladsen huritgt, nemt, og sikkert.

Specifikationer:

Energiklasse: A+
Lydniveau, standard: 66db
Lydniveau, ECO: 62db
WATT på motor: 585W
Kapacitet på pose: 15 l.
Længde på kabel: 12.5m

 

 

See Specifications
Stock statusIn Stock
Product Id: 7524250